Cuisine-Bizarre-Björn: "På 1900-talet när jag och Frans växte upp fanns någonting som kallades för kostcirkeln. Det var en tecknad cirkel uppdelad i olika sektorer. Varje sektor innehöll en särskild sorts mat, till exempel kött eller grönsaker eller potatis."
Tanken var att man skulle se till att man fick i sig mat från alla sektorer i cirkeln. Det skulle garantera ett fullvärdigt näringsupptag. "Kostcirkeln som vi minns den känns onekligen lite daterad. Frans och jag har därför tagit fram en uppdaterad kostcirkel speciellt anpassad för barn."
Halva cirkeln består av socker, en fjärdedel är Happy Meal, 3/16 är spaghetti med köttfärssås och den sista sextondelen är gurka.
Björn igen: "Som vi alla vet utgör socker den i särklass viktigaste näringskällan för världens barn idag. Happy Meal är egentligen inte särskilt gott men vad gör man inte för en liten plastleksak tillverkad av barnarbetare i tredje världen. Köttfärssås och spaghetti, självklart, och så gurka då, som ju är den enda goda grönsaken."