Cuisine-Bizarre-Frans:
"C'est super!"
Hem
Avsnitten
Recepten
Tips
CB Play
Kontakt
English
Deutsch
Sajtkarta
Om
Valnötsbakad falukorv
Frans och Björn visar hur man gör en enkel och trevlig rätt som också kan fungera som familjevänlig picknickmat för nutidsmänniskan.
Så röker man korv
Frans och Björn visar hur man röker korv.
SVT-sandwich
Frans och Björn parafraserar en BLT-sandwich.
Cognacsflamberade ägg med vispgrädde
Ägg med guldkant.
Smells like teen spirit
Nirvana i ny fräsch tappning.
Ilmar Laaban
Cuisine Bizarre ger sig på Ilmar Laabans trallvänliga hit.
Dillstuvade räkor i vita bönor med tomatsås
Begreppet Cross Over får en ny innebörd när Frans och Björn lanserar denna kulinariska sensation.
Champagne
Mat och dryck av högsta snitt i en ljuvlig symbios.
Valnötsbakad falukorv
Familjevänlig picknickmat för nutidsmänniskan.
Biff à la Virgil
Frans och Björn tillagar en korv mélange de luxe på wienerkorv, dansk pølse och småländska isterband.
A-Ekonomi om banksekretessen
Banksekretessens mystik nagelfars i djuplodande intervju.
Hasselbackspotatis
Frans och Björn visar hur man lagar hasselbackspotatis.
Best of la Catedral
Agustín Barrios, Paraguays okrönte gitarrmästare, tilldelas postumt denna bluesinspirerade hommage.
Mest lästa just nu
Kostcirkel för barn
Därför räcker inte tiden till
Hygien i köket - ugnen
Kons magar
Så smaksätter du din latte med räkskal
Mest sedda just nu
Dillstuvade räkor i vita bönor med tomatsås
Så röker man korv
Smells like teen spirit
SVT-sandwich
Cognacsflamberade ägg